Nieuws en mededelingen

 

onderhoudcv.jpg

We hebben achter de schermen hard gewerkt met de opzet om perfect gesteld te staan qua personeel, apparatuur en onderdelen voorraad. Dit om zekerheid te kunnen bieden aan al onze klanten. Sinds kort hebben we ons systeem van administreren zo kunnen inrichten dat we trefzeker jaarlijks herhalend onderhoud kunnen bieden. Alles volgens de huidige richtlijnen van fabrikanten en branche organisaties.

Alles hierover is te lezen onder de kop CV KETEL ONDERHOUD

De komende tijd gaan we onze uiterste best doen al onze bestaande klanten te motiveren om een keuze te maken uit 1 van onze onderhouds abonnementen. 

Bij nieuwe klanten gaat altijd een bezoek, los van het abonnement vooraf aan een onderhouds abonnement. Dat is om te voorkomen dat mensen met een zwaar verwaarloosde onveilige cv ketel gebruik gaan maken van onze all-in zekerheden (voor een vaste prijs)

Vaste klanten kunnen meteen over naar een nieuw abonnement omdat de cv ketel daar in goede staat is, aangezien wij het onderhoud al in beheer hebben.

 

 

Klanten die de komende maand niet uit zichzelf een selectie maken worden na het volgende onderhoud automatisch in ons systeem opgenomen.

- Gemak

- Zekerheid

- Veiligheid (bestaande klanten hadden dit al)

 

HELP!

Ik heb een storing!

 

Serge's Loodgietersbedrijf

jubileum
         anno 2002

Vimmerik 6G
5253 CB Nieuwkuijk
073-5119222

Vragen? Storing melden?
Maak bij voorkeur gebruik van het contactformulier.

CV-ketel onderhoud

Zekerheid: "24-uurs dienst voor geregistreerde cv onderhoudsklanten"

Aanmelden
jaarlijks onderhoud

Twitter

© Serge's Loodgietersbedrijf, alle rechten voorbehouden | Bereikbaar per mail: Algemeen / Offerte aanvragen 

Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 08.00 tot 18.00 uur. Neem bij voorkeur contact op via het contactformulier. Wij bellen u snel terug.
Storingen waarvoor u buiten werktijden teruggebeld wordt zijn: gaslekkage, waterleidingbreuk en koudeklachten.