Wij hebben vacatures voor monteurs

Elektricien zonder watervrees

Als elektricien moet je uitblinken in orde en netheid, beschikken over je vakdiploma en perfect op de hoogte zijn van de NEN1010. Maar daarnaast moet je ook aan de kant van onze loodgieters mee kunnen helpen. We zoeken dus een echte E-monteur met wat ervaring aan de kant van de W-installaties. We maken een echte warmtepomp specialist van je.

Loodgieter / installatiemonteur

Als installatiemonteur moet je een goed technisch inzicht hebben, en een mooi stuk zichtwerk kunnen maken in een technische ruimte. Je moet goed thuis zijn in alle basis principes van een warmtepompinstallatie, of overtuigd zijn dat je die binnen een jaar kan leren.

Servicemonteur

Als servicemonteur kom je bij de mensen thuis. We hebben alleen maar eigen klanten en die zie je elk jaar. We bieden ECHT onderhoud en daarmee voorkomen we bij cv installaties preventief storingen. Bij warmtepompen voeren we een goede inspectie uit. Onze fabrikanten bieden ons de scholing en bijscholing. PRE is dat je goed kan meten want meten is weten.

Zij-instromer

Als zij-instromer ben je bij ons op het juiste adres. Met ons klein team vakmensen kunnen wij een goed leerbedrijf zijn. Ook hier krijgen we goede ondersteuning van leveranciers/fabrikanten. We zoeken een zij-instromer die de uitdaging er in ziet.

Leerling

We zijn hard op zoek naar een gemotiveerde leerling. Je toekomst in de techniek is goud waard! Een handige vakman zijn is een rijkdom die je jezelf moet gunnen. Wij helpen daar graag bij als erkend leerbedrijf.

Wie kunnen er op gesprek komen?

Meer informatie

De Drunense Installateurs staan voor u klaar, 7 dagen per week!

Heeft u een uitdaging? Die gaan we graag aan. Neem contact met ons op.

Bereikbaarheid

Telefonisch beperkt bereikbaar op werkdagen tussen 07 tot 16 uur.*
Voor storingen 7/7 bereikbaar op ons vaste nummer 0735119222 en keuze optie “storingen".

* We blijven installateurs en we zijn allemaal doeners. Doelgericht in de praktijk dus! Zo min mogelijk tijd achter het bureau en zoveel mogelijk installaties bouwen is ons doel. Past dat bij u dan is dat perfect! Er zit dus niet altijd iemand stand-by op kantoor om te rekenen en plannen te maken. Wat bij ons wel heilig is is dat u het beste advies krijgt.Per mail is het maken van een eerste aanzet fijn voor ons. We pikken het snel op. Zijn we inmiddels op uw project aan het werk dat is contact meestal rechtstreeks op het privénummer van degene die het project draait als “projectleider".

Duurzaam
Verwarming
Airco koeling